Offero

Gabriela Anichobrová

Liberec
0 hodnocení
Sledovat
Registracepred mesiacom
Sledujících0
Aktivní inzeráty41
Prodejů0
Nákupů0
LokalitaLiberec
Image from gallery
350 Kč
Vypracovaná maturitní témata z EkonomikyLiberec, přidáno pred mesiacomVlastnoručně vypracované maturitní otázky z ekonomiky. Vše ve Wordu. Odesílám elektronicky skrze e-mail. Cena za 1 otázku - 15 Kč Cena za soubor otázek - 350 Kč
Image from gallery
350 Kč
Vypracovaná maturitní témata z PrávaLiberec, přidáno pred mesiacomPrecizně vypracovaná maturitní témata z Práva. Všechny otázky jsou vypracovány ve Wordu. Odesílám elektronicky skrze e-mail. Cena za 1 otázku - 25 Kč Cena za předmět - 350 Kč
Image from gallery
350 Kč
Vypracovaná maturitní témata ze Sociální naukyLiberec, přidáno pred mesiacomPrecizně vypracovaná maturitní témata ze sociální nauky. Všechny otázky jsou vypracovány ve Wordu. Odesílám elektronicky skrze e-mail. Cena za 1 otázku - 25 Kč Cena za předmět - 350 Kč
Image from gallery
300 Kč
Vypracovaná maturitní témata z ÚčetnictvíLiberec, přidáno pred mesiacomNabízím vypracovaná maturitní témata z účetnictví. Vše je ve Wordu. Dle dohody je možné poslat ukázku. Cena za 1 otázku - 15 Kč Cena za soubor - 300 Kč
Image from gallery
400 Kč
Literární směry z ČJ k maturitěLiberec, přidáno pred mesiacomVypracované literární směry k ústní maturitní zkoušce z českého jazyka. Rozsáhlý dokument ve Wordu tvořený 140 strany. Dokument se dá zároveň použít k průběžnému učení na střední škole a gymnáziích. Dokument odesílám v elektronické podobě skrz e-mail.
Image from gallery
300 Kč
Vypracovaná četba k ústní maturitní zkoušce z ČJLiberec, přidáno pred mesiacomNabízím vlastnoručně vypracované knihy k ústní maturitní zkoušce z českého jazyka. Vše vypracované ve Wordu. Odesílám elektronicky skrze e-mail. Cena za 1 knihu - 15 Kč Cena za soubor - 300 Kč
Image from gallery
250 Kč
Vypracovaná maturitní témata z AJLiberec, přidáno pred mesiacomVlastnoručně vypracovaná maturitní témata z anglického jazyka. Všechny otázky jsou vypracovány ve Wordu. Odesílám elektronicky skrze e-mail. Cena za 1 otázku - 15 Kč Cena za předmět - 250 Kč
Image from gallery
6 000 Kč
Masivní selská jizbaČeská Lípa, přidáno pred mesiacomProdávám masivní selskou jizbu, jejíž set se skládá ze stolu, čtyř židlí, dvou lavic, šest opěrných prken a polic, jenž je vše zobrazené na fotografiích. Rozměry stolu jsou na délku 115 cm a na šířku 70 cm. Osobní vyzvednutí v Mimoni, nedaleko od České Lípy.
Image from gallery
300 Kč
KURÝR
Lara Croft - Tomb Raider Legend PS2Liberec, přidáno pred mesiacomProdávám ze své sbírky svůj duplikatní titul, a to Laru Croft - Tomb Raider Legend. Je ve skvělém a kompletním stavu, CD je stavem úctyhodný hodnocením 8/10 s minimálními vlásečnicovými škrábanci. Obal samotné hry je v německém jazyce.
Image from gallery
200 Kč
KURÝR
Inteligentní plastelína - Třpitivý bronz a GrafitováLiberec, přidáno pred mesiacomInteligentní plastelíny, které jsou významné svými vlastnostmi (skáče jako míč, natahuje se jako žvýkačka, trhá se jako papír, třiští se jako porcelán a spoustu dalšího). Jedná se o antistresovou, bláznivou hračku vhodnou do domu i do kanceláře, ale také jako odvykací pomůcka. Nešpiní ruce, nemastí ani nevysychá. V případě té grafitové plastelíny je znát částečný úbytek oproti té bronzové, ale obě jsou stále použitelné. Plechová krabička se u bronzové plastelíny otevírá snadněji, ta u grafitové o něco hůře, jelikož má na sobě prohnutí a je potřeba použít větší sílu.
Image from gallery
100 Kč
KURÝR
Dámský šátekLiberec, přidáno pred mesiacomDámský šátek ve stavu novém, nikdy nevyužitém. Má vzor s motivy mořského světa (ryby, mušle a další viz obrázek).
Image from gallery
150 Kč
KURÝR
TERMO skládací nákupní taška 12lLiberec, přidáno pred mesiacomNevyužívaná TERMO skládací nákupní taška na 12 litrů, jenž se dá složit do malého balíčku (23 x 11,5 x 2,5cm). Jejím materiálem je PES a ALU fólie + izolační pěnová vložka. Má nepromokavý povrch. Je určena pouze na chlazené věci, nesmí se do ní dávat horký obsah.
Image from gallery
300 Kč
KURÝR
Dívčí bílé tričko s dlouhým rukávemLiberec, přidáno pred mesiacomDívčí, velmi nádherné, značkové bílé tričko s dlouhým rukávem. V přední části je vyobrazený ptáček u budky, jenž si pozpěvuje. Bylo pouze jednou vzato na sebe. Původní cena pořízení byla přes 500.
Image from gallery
350 Kč
KURÝR
Dámské červené tričko ArtSideLiberec, přidáno pred mesiacomDámské červené tričko od firmy ArtSide, ve stavu jako novém, pouze dvakrát vzatém na sebe. Je z velmi příjemného materiálu a s kvalitním potiskem. Při koupi byla zvolená má běžná velikost, která mi ovšem u této firmy nesedí a potřebovala bych L, proto ho s těžkým srdcem prodávám. Byl to dar, a kupující si nenechal účtenku. Měřím 182 cm a je určeno spíše pro o něco menší postavu. Původní cena pořízení byla přes 500 Kč
Image from gallery
100 Kč
KURÝR
Dámské sportovní tričko 4F (vel. M)Liberec, přidáno pred mesiacomDámské sportovní tričko od firmy 4F ve velmi dobrém stavu, bez jakýchkoliv poškozeních. Bylo minimálně nošené, vzhledově vypadá tedy stále jako nové.
Image from gallery
100 Kč
KURÝR
Dámské/Dívčí tričko s vlky Reserved (vel. L)Liberec, přidáno pred mesiacomDámské šedo/hnědé tričko s vlky od značky Reserved. Je sice uvedena velikost L, ale rozměrově sedí na M. Tričko jsem měla pouze cca dvakrát na sobě, důvod prodeje je ten, že mi svojí velikostí nesedí.
Image from gallery
350 Kč
KURÝR
Puzzle Clementoni Fantasy Collection 1000Liberec, přidáno pred mesiacomPuzzle, jenž vzhledem k počtu dílků jsou řazené pro starší děti a dospělé, ve skvělém stavu, jako nové. Jsou rozdělané, ale bez jakéhokoliv poškození, v kompletním setu jako při zakoupení.
Image from gallery
80 Kč
KURÝR
Dámské náušnice s pírkyLiberec, přidáno pred mesiacomDámské zbrusu nové náušnice s modro/černými pírky s původní visačkou z H&M.
Image from gallery
500 Kč
KURÝR
English in 20 minutes a day 1 - 6 + aktovka + 6CDLiberec, přidáno pred mesiacomRozsáhlý kurz English in 20 minutes a day od Readers Digest. Veškerá sada je bez jakéhokoliv poškození, rozdělané je pouze 1 CD, zbylé je v původním obalu, nepoužité. Tato lekce se zaměřuje na základní komunikaci, vhodné pro začátečníky, jenž se chtějí naučit či zdokonalit v anglickém jazyce. Součástí sady je: ∙ Šest CD s více než sedmihodinovou nahrávkou ∙ Pořadač s 288 stránkovým pracovním sešitem ∙ 40 stránkovou brožuru Přepis nahrávek s texty všech nahrávek na CD, jenž se dají během poslechu sledovat ∙ 64 stránkovou brožuru Přílohy, v níž je klíč k cvičením, přehled gramatiky a slovník ∙ Plastový obal (brašnu), v němž se dají veškeré materiály přenášet a uskladňovat.
Image from gallery
800 Kč
Kalhoty Danrho Kano (vel. 180 S)Liberec, přidáno pred mesiacomVelmi pohodlné a dobře padnoucí kalhoty, které jsou určené pro mírně pokročilé až pokročilé s gramáží 850 g/m2. Jsou vyrobené ze 100% bavlny. Kalhoty mají stahovací šňůrku a jsou extra zesílené na kolenou. Jsou velmi praktické na trénink nebo soustředění na bojová umění či lekce sebeobrany. Kalhoty samotné jsou ve velmi dobrém stavu bez jakýchkoliv poškození či nedostatků. Kalhoty byly dlouhodobě schovány a nevyužívány, jsou lehce zaprášené a bude je nutné tedy před použitím očistit. Nemají ovšem žádné skvrny. Jejich velikost je 180 S. Původní cena, za níž se prodávají, tak je 1 400 Kč.
Image from gallery
300 Kč
Pánské fitness tepláky prodyšné černé DOMYOS (vel. XL)Liberec, přidáno pred mesiacomPohodlné tepláky zajišťující volnost pohybu, vhodné ke cvičení i běžnému nošení. Mají přiléhavý střih, prodyšný a pružný materiál, jenž jsou zárukou maximálního pohodlí při nošení. Kalhoty samotné jsou ve velmi dobrém stavu bez jakéhokoliv poškození, pouze byly dlouhodobě uloženy a nevyužity, a tak bude nutné je mírně očistit a budou jako nové.
Image from gallery
500 Kč
Boxerské rukavice - Ronin BOX Mix - Martial artsLiberec, přidáno pred mesiacomZápasnické kožené prstové rukavice typu "BOX" speciálně šité pro ultimátní zápasy, free fight, grapling a mnoho dalších, uzavíratelné na suchý zip. Spodní část rukavice je řešená s neoprenovými popruhy na prsty. Rukavice samotné jsou ve velmi dobrém stavu, mírné známky používání, ale stále funkční. Velikostně sedí na L.
Image from gallery
250 Kč
KURÝR
Dívčí růžovo-černá košileLiberec, přidáno pred mesiacom Dívčí kostkovaná růžovo-černá košile v prodloužené délce a kruhovým výřezem ve spodní části. Je ve velmi hezkém stavu, bez jakýchkoliv poškození. Velikost je 152, sedí na 11-12 letou vyšší, hubenější holku, je to mezi S-M.
Image from gallery
150 Kč
KURÝR
Dámská košile s nášivky u loktů H&MLiberec, přidáno pred mesiacomDámská volnočasová košile ve skvělém stavu, minimálně nošená. Její velikost sedí na velikost M. V přední části má dvě kapsy a v místech loktů se nachází nášivky.
Image from gallery
200 Kč
KURÝR
Herní myš Trust GXT 101Liberec, přidáno pred mesiacomHerní myš Trust GXT 101 s ergonomickým tvarem, jenž sedne do levé i pravé ruky. Může se ovládat skrz pětici tlačítek a nastavitelnému DPI, jenž umožňuje přepínání v rozmezí 600 až 4800. Má nylonový kabel o délce 1,7 m, jenž se dá zapojit do každého USB portu. Její parametry jsou následující: Hmotnost - 145 g, Šířka - 130 mm, Výška - 41 mm, Hloubka - 76 mm. Herní myš byla minimálně používaná, je ve skvělém stavu bez jakýchkoliv poškozeních.
Image from gallery
150 Kč
KURÝR
Válečné dokumentární DVD - Tygři oceánůLiberec, přidáno pred mesiacomDokumentární DVD film z II. světové války ve skvělém stavu, jako novém.
Image from gallery
100 Kč
KURÝR
Superstíhačky 1 - DVD a knižní průvodceLiberec, přidáno pred mesiacomKnižní průvodce a DVD o stíhačkách ve skvělém stavu, nebylo nikdy přehráno a je jako nové.
Image from gallery
150 Kč
KURÝR
Počítačové hry z McDonaldLiberec, přidáno pred mesiacomPočítačové videohry vydané McDonaldem ve skvělém stavu, bez žádného poškození
Image from gallery
300 Kč
KURÝR
Staré dekorativní postavyLiberec, přidáno pred mesiacomProdám staré dekorativní postavy, jenž byly dekorací v původním obývacím pokoji před rekonstrukcí okolo roku 2000. Jsem v tomto oboru neznalec, a nedokážu tedy určit přesné stáří, ale jsou ve skvělém stavu, bez jakýchkoliv poškozeních. Byly uskladněny po mnoha let v krabici v úložným prostoru. Ráda bych je všechny prodala dohromady, ale nebráním se ani koupí jednotlivých postav zvlášť. Má představovaná cena je 300 Kč, 40 Kč za jednotlivou postavu.
Image from gallery
250 Kč
KURÝR
Deep Sea Tycoon (2006)Liberec, přidáno pred mesiacomOriginální CD k prvnímu dílu série Deep Sea Tycoon vydané skrz časopis Kybermyš. Jedná se o hru vydanou v roce 2006. Je ve skvělém stavu bez jakýchkoliv škrábanců. Není v původní krabičce.
Image from gallery
250 Kč
KURÝR
World War II. Sniper - Call to Victory (2004)Liberec, přidáno pred mesiacomOriginální CD ke hře World War II. Sniper - Call to Victory z roku 2004. Jedná se o first-person střílečku, který byla vydána Microsoft Windows 10. května 2004. CD je ve skvělém stavu bez jediných škrábanců.
Image from gallery
250 Kč
KURÝR
Staré CD hry z předplatného Počítač pro každéhoLiberec, přidáno pred mesiacom9 CD disků z předplatného z časopisu Počítač pro každého, které obsahují různé minihry, plné hry a také staré programy z dané doby. Roky vydání se pohybují od roku 2005 do roku 2006. Všechny CD jsou ve skvělém stavu.
Image from gallery
150 Kč
KURÝR
Karel Poláček - Bylo nás pětLiberec, přidáno pred mesiacomKniha je ve skvělém stavu, bez žádných poškozeních. Jedná se o ročník 2000 vydaný Ottovým nakladatelstvím. Důvod prodeje rušení rodinné knihovny.
Image from gallery
300 Kč
KURÝR
Hrací karty Magpul PTS - ŽolíkyLiberec, přidáno pred mesiacomKompletní dvě sady hracích karet, jenž slouží také jako produktový katalog Magpul PTS 2011 (Airsoftové zbraně a jejich vybavením) s jejich produkty na téměř každé kartě. Jedná se o vysoce kvalitní karty s jemnou texturou.
Image from gallery
1 500 Kč
KURÝR
Dámská lyžařská bunda LOAP Ski-LineLiberec, přidáno pred mesiacomDámská lyžařská bunda LOAP s kapucí z bohaté umělé kožešiny. Voděodolný svrchní materiál s vodním sloupcem 5000 mm a prodyšností 5000 g/m2/24 h, odolný zátěr a částečně lepené švy, jenž chrání před nepřízní počasí. Teplo zajistí příjemná podšívka a hřejivá výplň. Bunda má přiléhavý střih a mezi funkčními prvky patří odnímací kapuce s umělou kožešinou. Má voděodolný pružný materiál, dobrý odvod vlhkosti a hřejivá vlákna. Materiál je z 92% nylon a 8% elastan. Podšívka a zateplení je ze 100% polyesteru.
Image from gallery
700 Kč
KURÝR
Dámská fleece mikina Nord BlancLiberec, přidáno pred mesiacomDámská značková bílo-zelená softshellová mikina Nord Blanc, jenž sedí na velikost M. Mikina je ve skvělém stavu, vzhledově jako nová. Nemá žádné vady ani poškození.
Image from gallery
350 Kč
KURÝR
Dámská fleece mikina Nord Blanc (vel. M)Liberec, přidáno pred mesiacomDámská značková bílá softshellová mikina Nord Blanc sedící na velikost M. Mikina je ve skvělém stavu, vzhledově jako nová, bez žádných vad a poškození.
Image from gallery
350 Kč
KURÝR
Dámské 3/4 kalhoty Litex (vel. M)Liberec, přidáno pred mesiacomDámské 3/4 značkové kraťasy značky Litex ve velikosti M. Jsou úplně nové, nebyly nikdy nošeny, součástí je také původní cedulka s cenou, za kterou byly pořízené. Jedná se o nevhodný dárek.
Image from gallery
140 Kč
KURÝR
Domácí procvičování pro 5. tříduLiberec, přidáno pred mesiacomProcvičovací knihy určené pro žáky 1. stupně. Nepoužité, tedy nové.