Offero

Adam Trepáň

Trnava
0 hodnocení
Sledovat
Registracepred 4 mesiacmi
Sledujících0
Aktivní inzeráty4
Prodejů0
Nákupů0
LokalitaTrnava
Image from gallery
110 €
KURÝR
Batikový obraz - Buddha 70x90cm (Indonézia)Trnava, přidáno pred 4 mesiacmiBudha z Indonézie. Cena závisí od počtu farieb, každá reprezentuje jeden deň práce. Batik je starodávnou technikou nanášania farieb na látku, súčasťou indonézskeho dedičstva od 5. storočia. Mr. Kabul a jeho študenti tvoria s láskou, odzrkadľujúc miestnu kultúru. Batik nie je len o estetike, ale i o technickej zručnosti. Starostlivosť oňho je dôležitá - pranie v rukách, voda do 40 stupňov, ľahké čističe a pred použitím krásne vyžehliť. Tento batikový obraz nie je len dekoráciou, ale výnimočným prírastkom do vášho domova, umením s príbehom a krásou indonézskej kultúry. Malieb je viacero, a ceny sú dohodnuteľné, po kúpe si ho stačí len zarámovať. Posielam s láskou, aby ste mohli potešiť svoj domov týmto jedinečným kúskom indonézskeho umenia.
Image from gallery
110 €
KURÝR
Batikový obraz - Merapi 70x90cm (Indonézia)Trnava, přidáno pred 4 mesiacmiBatikovaná najnebezpečnejšia sopka Indonézie. Cena závisí od počtu farieb, každá reprezentuje jeden deň práce. Batik je starodávnou technikou nanášania farieb na látku, súčasťou indonézskeho dedičstva od 5. storočia. Mr. Kabul a jeho študenti tvoria s láskou, odzrkadľujúc miestnu kultúru. Batik nie je len o estetike, ale i o technickej zručnosti. Starostlivosť oňho je dôležitá - pranie v rukách, voda do 40 stupňov, ľahké čističe a pred použitím krásne vyžehliť. Tento batikový obraz nie je len dekoráciou, ale výnimočným prírastkom do vášho domova, umením s príbehom a krásou indonézskej kultúry. Malieb je viacero, a ceny sú dohodnuteľné, po kúpe si ho stačí len zarámovať. Posielam s láskou, aby ste mohli potešiť svoj domov týmto jedinečným kúskom indonézskeho umenia.
Image from gallery
80 €
KURÝR
Batikový obraz - Orchidea 45x75cm (Indonézia)Trnava, přidáno pred 4 mesiacmiZ Indonézie som priniesol toto umenie. Cena závisí od počtu farieb, každá reprezentuje jeden deň práce. Batik je starodávnou technikou nanášania farieb na látku, súčasťou indonézskeho dedičstva od 5. storočia. Mr. Kabul a jeho študenti tvoria s láskou, odzrkadľujúc miestnu kultúru. Batik nie je len o estetike, ale i o technickej zručnosti. Starostlivosť oňho je dôležitá - pranie v rukách, voda do 40 stupňov, ľahké čističe a pred použitím krásne vyžehliť. Tento batikový obraz nie je len dekoráciou, ale výnimočným prírastkom do vášho domova, umením s príbehom a krásou indonézskej kultúry. Malieb je viacero, a ceny sú dohodnuteľné, po kúpe si ho stačí len zarámovať. Posielam s láskou, aby ste mohli potešiť svoj domov týmto jedinečným kúskom indonézskeho umenia.
Image from gallery
100 €
KURÝR
Batikový obraz - Orchidea 70x90cm (Indonézia)Slovensko, přidáno pred 4 mesiacmiBatikový obraz s certifikátom umelca Mr. Kabul. Po návrate z Indonézie prinášam autentické umelecké dielo, symbol miestnej kultúry a remesla. Cena závisí od počtu farieb, každá reprezentuje jeden deň práce. Batik je starodávnou technikou nanášania farieb na látku, súčasťou indonézskeho dedičstva od 5. storočia. Mr. Kabul a jeho študenti tvoria s láskou, odzrkadľujúc miestnu kultúru. Batik nie je len o estetike, ale i o technickej zručnosti. Starostlivosť oňho je dôležitá - pranie v rukách, voda do 40 stupňov, ľahké čističe. Tento batikový obraz nie je len dekoráciou, ale výnimočným prírastkom do vášho domova, umením s príbehom a krásou indonézskej kultúry. Malieb je viacero, a ceny sú dohodnuteľné, po kúpe si ho stačí len zarámovať. Posielam s láskou, aby ste mohli potešiť svoj domov týmto jedinečným kúskom indonézskeho umenia.