Offero
Monika Juklová

Monika Juklová

Česko
0 hodnocení
Sledovat
Registracepred rokom
Sledujících0
Aktivní inzeráty7
Prodejů0
Nákupů0
LokalitaČesko
Image from gallery
1 500 Kč
KURÝR
Hnízdečko, zavinovačka, kapsář, mantinel😍Hlavní město Praha, Praha 6, přidáno pred rokomNechala jsem si ušít na zakázku. Po jednom miminku. Bez poškození a jednou šetrně ručně vyprané. Jen je potřeba vyžehlit kapsář a prostěradlo. PC 3.200 Kč.
Image from gallery
390 Kč
KURÝR
První botičky celoroční - Superfit Flexy vel.22Hlavní město Praha, Praha 6, přidáno pred rokomPěkný stav. Syn z nich během měsíce vyrostl. Jen trochu odřené špičky, tedy kosmetická vada. PC 1.200 ve slevě za nasbírané body. Kupované 2/23
Image from gallery
90 Kč
KURÝR
Medela - kontaktní kojicí kloboučky vel. LHlavní město Praha, Praha 6, přidáno pred rokomPoužité 2x, vyvařené, originál obal. PC 345 Kč.
Image from gallery
80 Kč
Dětská helma Decathlon BTWIN 500 - limetkováHlavní město Praha, Praha 6, přidáno pred rokomOdlepil se estetický plastový kryt a po přilepení prosvítá lepidlo. Jinak neporušená a málo používaná. Tato helma odpovídá obvodu hlavy od 44 do 49 cm. PC 399 Kč.
Image from gallery
190 Kč
KURÝR
Kostkovaná košile "NEW LOOK"Hlavní město Praha, Praha 6, přidáno pred rokomMax 5x na sobě. Je mi těsná. Odpovídá spíše vel. 36. Jinak moc příjemný materiál a je bez chyby. Jen zmačkaná, já nežehlím😅. Ramena 40cm Přední délka 60cm Zadní 70cm PC 449 Kč.
Image from gallery
300 Kč
KURÝR
Sukně AboutYou "Talia" - zelenáHlavní město Praha, Praha 6, přidáno pred rokomDle názvu najdete na AboutYou lepší foto. Pouze barvu již nepridávají. Já se do ní po dítěti již, bohužel, nevejdu a zakoupena před zjištěním pupíku. Tedy praná pouze 1x. Drobný kaz z výroby. Vlastně jsem si ho do teď nevšimla. PC 629 Kč.
Image from gallery
400 Kč
KURÝR
MamaLicious Slimfit kalhoty se sklady v pase "Lif"Hlavní město Praha, Praha 6, přidáno pred rokomVelmi příjemné. Škoda, že jsem je objevila az na poslední 2 měsíce těhu. Dle názvu najdete na AboutYou, kde je mnohem lepší foto a popis. PC 1.100 Kč