Offero

Kateřina Říhová

Česko
0 hodnocení
Sledovat
Registracepred rokom
Sledujících0
Aktivní inzeráty4
Prodejů0
Nákupů0
LokalitaČesko
Image from gallery
450 Kč
Černé společenské šaty s flitry, jednou vynesenéČesko, přidáno pred 2 mesiacmiProdám černé šaty s flitry zn. Montego zakoupené v Peak & Cloppenburg, měla jsem jen jednou na sobě na plese. Pohodlné a lichotivé, částečně strečové. Prodávám, protože nechci jít na příští ples ve stejných :)
Image from gallery
25 000 Kč
Power Plate MY5Hlavní město Praha, Praha, přidáno pred 9 mesiacmiProdám perfektní Power Plate MY5. K cvičícímu stroji dále patří: * velký měkký originální step * bederní podložku na cvičení * 3 měkké podložky na cvičební plochu * dálkové ovládání ke stroji * antivibrační podložku pod stroj (můžete cvičit klidně v bytě, nebo večer, vibrace se vůbec nenesou podlahou). Je skvělý, ale jsem po operaci páteře a už na něm cvičit nesmím, tak se ho musím vzdát. Vypadá jako nový, jen na antivibrační podložce je pár škrábanečků, ale ničemu nevadí. Stroj je o něco menší, než klasické stroje v posilovně, proto se hodí i do domácího prostředí a přitom umožňuje veškeré cviky, které jsem cvičila v posilovně. Velmi ráda Vám přístroj ukáži osobně, případné zájemkyně provedu i cvičením.
Image from gallery
2 500 Kč
Společenské / svatební šaty antického střihuHlavní město Praha, Praha, přidáno pred rokomProdám nové a nikdy nepoužité společenské / svatební šaty antického střihu. Jsou krásné, lehoučké, pro dívku nebo ženu konfekční velikosti 36. Nebyly nijak zkracované, v této délce pro ženu 175 cm vysokou, nebo možno zkrátit na požadovanou výšku. Původní cena Kč 8.000. Cena k jednání, vím, že je nevyužiji.
Image from gallery
190 Kč
Malý kobereček - suvenýr z dovolené v TunisuČesko, přidáno pred rokomProdám malý kobereček, suvenýr z dovolené, mé dědictví po babičce. Je nový, nikdy nebyl používán, ani vystaven. 64 x 120cm