Offero
terinakonia (na vinted prodamlevne)

terinakonia (na vinted prodamlevne)

Olomouc
0 hodnocení
Sledovat
Registracepred rokom
Sledujících0
Aktivní inzeráty6
Prodejů1
Nákupů2
LokalitaOlomouc
Image from gallery
Dohodou
KURÝR
Nové hračky Olomouc, přidáno pred rokom Vše nové neotevřené. Mohu poslat PPL za 1,- (dokud ještě akce platí). Při odběru více ks, jsem ochotna se dohodnout na slevě. Cenu bych si představovala následovně: Hra od Haby v plechové krabičce Černý Petr (vhodné na cesty) - 215,-, Hra od Haby v plechové krabičce Mini Lotto (vhodné na cesty) - 215,-, Škrabací obrázek koala s mládětem, stříbrná barva, píší vhodné od 6 let - 50,-, Kreslicí set s omalovánkami od Tiger Tribe (obsahuje omalovánky na téma zvířat, fixy a samolepky) - 380,- Kuličková dráha - rodinná hra od Cuboro Trickyways - 1600,-(https://www.deskovehry.com/recenze-cuboro-tricky-ways-fasal-drevo-neni-vsechno/) Zvířátkové domino Divoký život od Mudpuppy - 260,- Generační dřevěné vrstvené puzzle od Beleduc (vývoj od miminka po babičku a dědečka) - 950,- Puzzle želva od Mudpuppy, 48 dílků - 150,- Zajíci na louce, rodinná hra od Trefl - 330,- Dřevěné barevné puzzle s 3D efektem od Goki, 86 dílků, věk 4+ - 310,-
Image from gallery
2 250 Kč
KURÝR
LEGO 75302 Raketoplán Impéria (Star Wars Imperial Shuttle)Olomouc, přidáno pred rokomProdám LEGO 75302 Raketoplán Impéria (Star Wars Imperial Shuttle). NOVÉ neotevřené, nijak neporušené balení, vhodné jako dárek. Originální! Možnost převzetí v Olomouci, v Brně, po dohodě na trase z Ol směr Slovensko (Zlín, Uherské Hradiště, Trenčín). Lze zaslat i Zásilkovnou, poštou, atd. Jedná se o sběratelský kus, špatně sehnatelný. Model je již vyřazen z oficiálního prodeje. Nabízím i jiné stavebnice, podívejte se na mé další nabídky.
Image from gallery
3 000 Kč
KURÝR
LEGO 31119 Creator 3 in 1 Ruské kolo (Ferris Wheel)Olomouc, přidáno pred rokomProdám LEGO 31119 Creator 3 in 1 Ruské kolo (Ferris Wheel). NOVÉ neotevřené, nijak neporušené balení, vhodné jako dárek. Originální! Možnost převzetí v Olomouci, v Brně, po dohodě na trase z Ol směr Slovensko (Zlín, Uherské Hradiště, Trenčín). Lze zaslat i Zásilkovnou, poštou, atd. Jedná se o sběratelský kus, špatně sehnatelný. Model je již vyřazen z oficiálního prodeje. Nabízím i jiné stavebnice, podívejte se na mé další nabídky.
Image from gallery
280 Kč
Převod VHS a ostatnich kazetek a oprava kazetOlomouc, přidáno pred rokomDobrý den, převedu vaše staré kazety VHS na DVD. Možno mi je zaslat poštou, zásilkovnou, nebo dovézt domů. Cena 280,- včetně nosiče DVD. Mohu nahrát záznam i na flashky či externí disky (formát MKV, možnost převodu do Avi, MP4, apod.) Taktéž mohu provést i digitalizaci videokazetek Panasonic, osmickovych kazet, atd. A opravu pretrhanych pasek. Pro více infa, prosím, na email [email protected] nebo volejte na mob. 776406286, děkuji.
Image from gallery
2 000 Kč
KURÝR
LEGO 70831 Emmetův vysněný dům/Záchranná raketaOlomouc, Hněvotín, přidáno pred rokomProdám 70831 The Lego Movie 2 Emmetův vysněný dům/Záchranná raketa! (The Second Part Emmet's Dream House/Rescue Rocket!). NOVÉ neotevřené balení, vhodné jako dárek. Originální! Možnost převzetí v Olomouci, v Brně, po dohodě na trase z Ol směr Slovensko (Zlín, Uherské Hradiště, Trenčín). Lze zaslat i Zásilkovnou, poštou, atd. Jedná se o sběratelský kus, špatně sehnatelný. Model je již vyřazen z oficiálního prodeje. Nabízím i jiné stavebnice, podívejte se na mé další nabídky.
Image from gallery
510 Kč
KURÝR
Lacláčky s jednorožcem, vel. 74Olomouc, Hněvotín, přidáno pred rokomProdám nové nenošené lacláčky s duhovým jednorožcem, handmade šité pod značkou Jsem šik. Vhodné pro holku. Maminky, pokud máte zájem, koukněte i na další ručně šité oblečení (nejen) pro děti. Případně se můžeme domluvit na šití na zakázku přímo pro Vás. :)