Offero

Pavel Kotlár

Brno-město, Brno-střed
0 hodnocení
Sledovat
Registracepred rokom
Sledujících0
Aktivní inzeráty10
Prodejů0
Nákupů0
LokalitaBrno-město, Brno-střed
Image from gallery
1 500 Kč
Nabízím nový rozkládací stolek do auta nebo karavanuBrno-město, Brno-střed, přidáno pred rokomProdám speciální nový skládací stolek, který je i rozebiratelný, vhodný do auta nebo do karavanu. Osobní předání v Brně nebo v okolí Brna.
Image from gallery
300 Kč
KURÝR
Nabízím nový tlakoměrBrno-město, Brno-střed, přidáno pred rokomNabízím nový tlakoměr viz foto
Image from gallery
400 Kč
KURÝR
Nabízím 3D brýle na tv Sony na 3D Brno-město, Brno-střed, přidáno pred rokomNabízím různé 3D brýle na TV Sony Bateriové i nabíjecí. Velice kvalitní 3D brýle pro dospělé nebo dítě. Cena za kus. Nabízím osobní předání v Brně nebo v okolí a nebo pošlu zasilkovnou na dobírku.
Image from gallery
3 000 Kč
KURÝR
Nabízím stabilizátor s nabíjením a předvolbami Brno-město, Brno-střed, přidáno pred rokomNabízím stabilizátor s nabíjením a předvolbami na různé mobily i s obalem. Perfektní výbava když chcete nahradit dron. Vynikající hračka na natáčení videa i se stabilizaci obrazu. Komplet obal i napájení přes USB. Možno stáhnout i aplikaci.
Image from gallery
200 Kč
KURÝR
Nabízím nový obaly pouzdra na vaše Iphony 8 nebo SEBrno-město, Brno-střed, přidáno pred rokomNabízím různá pouzdra na Iphone 8 na mobil. Cena za kus. Pouzdra jsou nová na Iphone 8 nebo SE. Nabízím osobní předání v Brně nebo v okolí a nebo pošlu zasilkovnou na dobírku.
Image from gallery
500 Kč
KURÝR
Nabízím nový kvalitní voděodolný pouzdro na telefon k voděBrno-město, Brno-střed, přidáno pred rokomPouzdro speciálně na váš telefon k vodě s ochranným stínitkem s vaší aplikaci Deeper na echolot. Voděodolný se zipem se stínitkem. Cena za kus. Nabízím osobní předání v Brně nebo v okolí a nebo pošlu zasilkovnou na dobírku.
Image from gallery
2 500 Kč
Nabízím 3x rozkládací matraci pratelnou skládací se zipemBrno-město, Brno-střed, přidáno pred rokomNabízím domu na chatu ale i do auta 3x rozkládací pratelnou uložnou se zipem matraci v perfektním stavu. Po domluvě zavezu Brno a okolí. Délka 200cm x šířka110cm x 15 cm výška(pohodlnná)
Image from gallery
300 Kč
KURÝR
Nabízím speciální vypolštářkovanou bílou lyžařskou helmu Brno-město, Brno-střed, přidáno pred rokom Nabízím velice kvalitní dívčí bílou lyžařskou vypolstrovanou helmu pro dívku do 12 let. Osobní předání v Brně nebo možnost zaslání zásilkovnou.
Image from gallery
1 000 Kč
KURÝR
Nabízím strojek i s několikanásobným příslušnstvímBrno-město, Brno-střed, přidáno pred rokomNabízím nový strojek pro dívku s velkým příslušenstvím a zrcátkem a obalem dozou. Osobní předání v Brně nebo možnost zaslání zásilkovnou.
Image from gallery
200 Kč
KURÝR
Nabízím zásuvku s krytem do auta nebo do karavanu a na chatuBrno-město, Brno-střed, přidáno pred rokomNabízím na zahradu na chatu nebo do auta do karavanu zásuvku s krytem i s protikusem. Osobní předání v Brně nebo možnost zaslání zásilkovnou.