Offero
Michaela Kousalová

Michaela Kousalová

Pardubice, Pardubice I
0 hodnocení
Sledovat
Registracepred 2 rokmi
Sledujících0
Aktivní inzeráty6
Prodejů0
Nákupů0
LokalitaPardubice, Pardubice I
Image from gallery
400 Kč
KURÝR
Demo Duke auto rozbíjecí se Pardubice, Pardubice I, přidáno pred 7 mesiacmiSyn jen párkrát vyzkoušel. Jinak je jako nové. Stojí rok nepoužité, bude tedy potřeba vložit nové baterie. Mluví anglická slovíčka a dělá spoustu vtipných zvuků.
Image from gallery
70 Kč
KURÝR
Kathryn Taylor Barvy lásky ObnaženáPardubice, Pardubice I, přidáno pred 9 mesiacmiJe na něm závislá, na jeho kůži i vlasech. Ačkoliv si Grace moc dobře uvědomuje, jak nebezpečné její city k Jonathanu Huntingtonovi jsou - přesto každým dnem v jeho přítomnosti její láska roste. Opravdu je tak chladný, jak vypadá? Nebo ji Jonathan vnímá pouze jako svou poddajnou hračku? Když ho chce Grace přimět, aby přiznal barvu, vede to ke katastrofě.. v jeho přítomnosti její láska roste.
Image from gallery
800 Kč
KURÝR
Laica stop-mikroplastic filtrační konvice Pardubice, Pardubice I, přidáno pred 9 mesiacmiProdám téměř nepoužitou filtrační konvici Laica + filtry. Koupena nová, místo staré, ale stěhovali jsme se a nakonec koupili lednici s filtrem na vodu a konvice mi tu stojí. Původní cena 1300kč
Image from gallery
2 300 Kč
Tříkolka i Zopa Pardubice, Pardubice I, přidáno pred 9 mesiacmiProdám kompletně vybavenou tříkolku jako novou Zopa CitiGO. Jízda možná v protisměru, lze použít od 10 měsíců, má všechny nástavce, polohovací záda a poutá í nevadí tedy, když méně usne. Navíc přidám doplňky jako košíček, větrník a přilbu. Osobní odběr v Pardubicích Doubravice Info i zde https://www.sportisimo.cz/zopa/citigo/1086910/?varianta=4622212&gclid=Cj0KCQjwldKmBhCCARIsAP-0rfy3iIlSQmf-RrA-Wie32fbffhHdY2tipLL2K8nGHyEe0ZZxrRRFG5MaAkniEALw_wcB
Image from gallery
1 000 Kč
KURÝR
Fén Bellissima Miracle WawePardubice, Pardubice I, přidáno pred rokomJednou použité. Nehodí se na moje vlasy. Může být jako dárek.
Image from gallery
120 Kč
KURÝR
Knížka s puzzle požárník SamPardubice, Pardubice I, přidáno pred rokomNová, nepoužitá. Synovi se nelíbí.